Volkswagen Passat Trendline

Volkswagen Passat Trendline

De Volkswagen Passat Trendline is standaard completer, althans dat is wat de Duitse autofabrikant vertelt. In de Passat Trendline zitten verschillende vernieuwende technologieën ingebouwd, zoals een Cruise Control, een multifunctioneel lederen stuurwiel en fraaie chromen details in de vormgeving van deze auto. Met de innovatie boordcomputer ‘Plus’ heeft u een optimale controle over de Passat Trendline. Deze boordcomputer beschikt over een touchscreen, waardoor deze heel eenvoudig te gebruiken is.

 

Het is mogelijk om de Passat Trendline te kopen als nieuwe auto of occasion, maar u kunt er ook voor kiezen om de Passat Trendline private of zakelijk te leasen. Hierbij betaalt u maandelijks een vast bedrag, waarvoor u de auto gedurende een vooraf vastgelegde periode kunt gebruiken. Zo hoeft u geen grote investering te doen om toch te profiteren van de voordelen die de Passat Trendline u biedt!

Volkswagen Passat Trendline

 

Fraaie uiterlijke kenmerken in de Passat Trendline

De Passat Trendline beschikt over enkele fraaie kenmerken in het uiterlijk van de auto. Denk bijvoorbeeld aan de standaard ingebouwde LED-verlichting aan de achterzijde van de auto. De verlichting straalt niet alleen de luxe uit die u van de Passat Trendline mag verwachten, maar gaat ook veel langer mee dan de conventionele verlichting. Zo hoeft u de LED-verlichting niet snel te laten vervangen!

 

Naast de LED-verlichting beschikt de Passat Trendline over fraaie 16 inch stalen velgen, die eveneens bijdragen aan het luxueuze karakter van deze auto. Daarbij hebben de wielen een zeer lage rolweerstand, wat u merkt in het brandstofverbruik van de auto.

 

 

Overal een goed geluid

Dankzij het innovatie Composition Touch zorgt u overal in de auto voor een zeer hoge geluidskwaliteit. Het touchscreen van de Composition Touch maakt het heel eenvoudig om het geluid in de auto te bedienen, waarbij u via de aux-ingang vrijwel ieder apparaat op de vier ingebouwde luidsprekers aan kunt sluiten.

Share this post

0 thoughts on “Volkswagen Passat Trendline

Post Comment