Volkswagen Passat Highline

De Volkswagen Passat Highline is wellicht de meest complete uitvoering van de Volkswagen Passat, in combinatie met de Volkswagen Passat GTE Highline (hybride). In dit model lijkt werkelijk aan alles gedacht te zijn, wat duidelijk terug te zien is aan de functies en het uitverlijk van deze Volkswagen Passat. De vormgeving van deze auto beschikt over verschillende chromen details, die de auto een elegante en luxueuze uitstraling geven. Of wat te denken van de LED-verlichting in de achterlichten van deze auto? Niet alleen is LED-verlichting beter voor het milieu, ook sluit het goed aan bij de luxe die de Passat Highline kenmerkt.

 

Tip: wanneer u een testrit in de Passat Highline maakt is het zeker de moeite waard om de verwarmbare voorstoelen eens te proberen! Welke auto biedt u dit nou?

Volkswagen Passat Highline

 

Moderne en stijlvolle vormgeving

Naast het feit dat de Passat Highline over chromen details en LED-verlichting in de achterlichten beschikt, heeft de auto nog enkele andere opvallende details. Laat uw oog bijvoorbeeld vallen op de 17 inch lichtmetalen ‘London’-velgen. De wielen van de Passat Highline hebben een relatief lage rolweerstand, wat het brandstofverbruik van de auto verlaagt. Daarbij zijn de banden zelf dichtend, waardoor de kans op een platte band aanzienlijk verminderd wordt.

 

Verlaagd onderstel en technologische hoogstandjes

Wanneer u kiest voor de BiTDI-motor met een vermogen van 176 kW wordt de Passat Highline standaard met 10 millimeter verlaagd. Dit geeft de auto een sportiever karakter en zorgt voor een betere wegligging als u met een hogere snelheid rijdt.

 

In de auto zitten verschillende functies om uw rit nog comfortabeler te maken. Denk hierbij aan de Adaptive Cruise Control. Bij het inschakelen van dit systeem zorgt de cruise control ervoor dat u een constante snelheid vasthoudt, maar dat u ook voldoende afstand tot uw voorliggers behoudt. Zo wordt de kans op ongelukken minimaal!