Volkswagen Passat GTE

De Volkswagen Passat is in de afgelopen jaren in verschillende modellen op de markt gebracht door de Duitse autofabrikant. Met de Volkswagen Passat GTE heeft Volkswagen echter een revolutionair model geïntroduceerd! Dit model is de ruimste auto in zijn klasse en wordt aangeboden met slechts 15% bijtelling. De Passat GTE verschilt van de andere modellen in het feit dat de Passat GTE een hybride auto is. Dit betekent dat er zowel een elektromotor, als een brandstofmotor in de auto verwerkt zitten.

 

Doordat de elektromotor van de Passat GTE een enigszins beperkte actieradius heeft, is het fijn dat er een extra brandstofmotor in de auto zit ingebouwd. De brandstofmotor kunt u gebruiken wanneer u een langere afstand af moet leggen. Naast de standaard GTE-uitvoering, kunt u ook kiezen voor de Passat GTE-highline. Deze uitvoering is nog net iets luxer dan de standaard GTE-uitvoering.

Volkswagen Passat GTE

 

Verschillende technologische hoogstandjes

In de Volkswagen Passat GTE zitten verschillende technologische hoogstandjes ingebouwd, zoals een Active Info Display. Met dit display ziet u precies wat u wilt weten over de prestaties die uw auto levert. Denk bijvoorbeeld aan informatie over de snelheid, het toerental en verschillende andere infotainmentfuncties. Het Active Info Display biedt de mogelijkheid om een navigatiekaart tussen de tellers te integreren, wat het nog makkelijke maakt om naar uw bestemming te rijden.

 

Dankzij vier ingebouwde camera’s is het mogelijk om de omgeving rondom uw auto in de gaten te houden. Zo wordt het makkelijker om te parkeren, kunt u tussen nauwe paden manoeuvreren, enzovoorts.

 

File-assistent

Ook innovatief aan de Passat GTE is de file-assistent, die in deze auto zit ingebouwd. De file-assistent houdt de auto tijdens het filerijden tussen de lijnen en zorgt er daarnaast voor dat u voldoende afstand tot uw voorgangers houdt. Zo wordt de kans op een vervelende en vooral gevaarlijke kop-staartbotsing tijdens een file minimaal.