Volkswagen Passat GTE Highline

Eerder al bracht Volkswagen de innovatieve Passat GTE op de markt, een hybride variant van de Passat. Dat wil zeggen dat de Passat GTE zowel met een elektromotor, als met een brandstofmotor kan worden gebruikt. De elektromotor maakt elektrisch rijden mogelijk binnen een beperkte actieradius. Door de ingebouwde brandstofmotor kunt u de auto echter ook voor langere stukken gebruiken, zonder dat deze stil komt te staan. Als vervolg op de Passat GTE biedt de Duitse autofabrikant de Passat GTE Highline. Evenals de normale Passat Highline, is ook de Passat GTE Highline van alle luxe voorzien.

 

Standaard wordt de Passat GTE Highline geleverd met 15% bijtelling, wat laag is in vergelijking met andere modellen van Volkswagen. U kunt de Passat GTE Highline als nieuwe auto of occasion kopen, maar ook het leasen van dit model behoort tot de mogelijkheden. Op onze website vindt u meer informatie over het private en zakelijk leasen van een Volkswagen.

 

 

Comfortabel rijden in Passat met luxueuze uitstraling

De luxe die deze Passat GTE Highline u te bieden heeft komt op verschillende manieren naar voren. Denk bijvoorbeeld aan de lederen bekleding aan de binnenzijde van de Passat GTE Highline, de luxe ledverlichting in de achterlichten en het innovatieve Adaptive Cruise Control. Dit maakt het rijden in de Passat GTE Highline nog comfortabeler dan het al was in de Passat GTE!

 

Volkswagen biedt met deze auto een laadvermogen van maar liefst 968 liter, wat de Passat GTE Highline tot de ruimste plug-in hybride van zijn klasse maakt. Doordat de accu van de auto op een unieke wijze in de vormgeving van de Passat GTE Highline verwerkt is, heeft de auto een platte laadvloer.

 

 

Technologische hoogstandjes

In de auto zitten verschillende technologische hoogstandjes verwerkt. De Adaptive Cruise Control is hier een goed voorbeeld van, waarbij u automatisch voldoende afstand houdt tot uw voorligger als de cruise control is ingeschakeld. Ook ‘Discover Pro’ is het bekijken waard! Dit systeem maakt het mogelijk om verschillende apparaten op uw navigatiesysteem aan te sluiten, die u via een groot kleurentouchscreen kunt bedienen.