Volkswagen Passat Connected Series

De Volkswagen Passat Connceted Series draait logischerwijs om connectiviteit tussen verschillende elementen in de auto. Dit model beschikt over verschillende vormen van vooruitstrevende technologie, luxe, comfort en veiligheid, zodat u comfortabel en met een gerust hart de weg op kunt gaan. Doordat de auto een luxueuze uitstraling heeft en tegen een relatief voordelige prijs wordt aangeboden, behoort de Passat Connected Series tot een van de populairdere modellen van Volkswagen.

 

Standaard is het mogelijk om de auto aan te schaffen met ingebouwde navigatie, Bluetooth telefonie en toegang tot de Mijn Volkswagen app. Zo wordt het nog gemakkelijker om uw auto te controleren op zuinigheid, verbruik, enzovoorts. Naast de standaardversie van de Passat Connected Series kunt u ook kiezen voor de luxere versie, de Passat Connected Series Plus.

 

Volkswagen Passat Connected Series

 

Uniek navigatiesysteem ‘Discover media’

Een van de voordelen aan de Passat Connected Series is dat alles met elkaar verbonden wordt. Zo kunt u uw telefoon aan de auto koppelen om het bellen en luisteren van muziek nog eenvoudiger te maken en beschikt de auto over een innovatief navigatiesysteem, welke de naam ‘Discover media’ draagt. In het navigatiesysteem zitten routekaarten van West-Europa, die u onbeperkt kunt updaten. Daarbij is het navigatiesysteem heel eenvoudig te bedienen via een touschreen of spraakherkenning.

 

 

Guide & Inform

In combinatie met het ingebouwde navigatiesysteem kunt u gebruik maken van ‘Guide & Inform’. Dit systeem maakt het heel eenvoudig om een parkeergarage of tankstation in de buurt van uw locatie te vinden. Niet alleen handig voor in Nederland, maar ook als u bijvoorbeeld op vakantie gaat in West-Europa. Daarbij is dit systeem voorzien van actuele online weers- en verkeersinformatie, geeft het systeem een weergave van de staat van uw Passat Connected Series, etc.

 

De Passat Connected Series biedt de mogelijkheid om twee telefoons te koppelen, zonder snoertjes en volledig handsfree.