Volkswagen Passat Comfortline

De naam van deze auto doet wellicht al enigszins vermoeden wat u van de Volkswagen Passat Comfortline mag verwachten. Deze auto is gericht op comfort! Zowel voor de bestuurder van de auto, als voor de overige inzittenden. Er zitten verschillende functies in de auto ingebouwd, die het comfort van deze Passat Comfortline vergroten. Denk bijvoorbeeld aan de Cruise Control, de LED-verlichting in de achterlichten en de Climatronic airconditioning in de auto.

Volkswagen Passat Comfortline

 

Een stijlvolle gezinsauto

De Passat Comfortline is een stijlvolle gezinsauto, wat u terugziet in verschillende elementen van deze auto. Denk bijvoorbeeld aan de geïntegreerde LED-verlichting in de achterlichten van deze auto. Niet alleen gaat LED-verlichting veel langer mee dan de conventionele verlichting die in een aantal andere modellen wordt gebruikt, ook geeft de LED-verlichting deze Passat Comfortline een luxueuze uitstraling.

 

Naast de LED-verlichting vallen ook de 16 inch lichtmetalen ‘Sepang’ velgen van deze auto meteen op. Daarbij hebben de wielen een relatief lage rolweerstand, wat de Passat Comfortline tot een zuinige auto maakt.

 

Comfortabel rijden met de Passat Comfortline

Ook aan de binnenzijde van de Passat Comfortline geniet u van verschillende vormen van luxe. Een goed voorbeeld hiervan is de Climatronic airconditioning in de auto. Met het Climatronic-systeem geniet u van een volautomatische airconditioning, die onder verschillende weersomstandigheden voor de juiste temperatuur in de auto zorgt. Het systeem maakt het mogelijk om voor de bestuurder, bijrijder en de achterbank een eigen klimaatzone in te stellen. Dit maakt de Passat Comfortline voor iedereen comfortabel!

 

In de Passat Comfortline zit standaard een Cruise Control. Dit systeem zorgt ervoor dat u zelf geen gas meer hoeft te geven, waardoor uw voet minder snel vermoeid zal raken en het rijden in de Passat Comfortline dus comfortabeler wordt. Een extra voordeel aan de Cruise Control is het lagere brandstofverbruik, doordat de auto een constante snelheid aanhoudt.