Over ons

Deze website dient als een onafhankelijke informatiebron voor consumenten en autodealers, waarop u meer informatie vindt over de Volkswagen Passat. Al jaren is Volkswagen een van de meest betrouwbare automerken, waar een grote groep consumenten op vertrouwt. Daarbij is het aanbod van Volkswagen zeer divers, waardoor de kans erg groot is dat u een geschikt model vindt. Een van de meest populaire modellen is de Volkswagen Passat, die veel ruimte biedt!

 

Met vijf deuren is de Volkswagen Passat een echte gezinsauto. Daarbij heeft de auto in de kofferbak voldoende ruimte om bagage of boodschappen mee te kunnen nemen. De Volkwagen Passat wordt in verschillende modellen aangeboden, waarover u meer kunt lezen op deze website.

 

Een Volkswagen Passat kopen of leasen

Wanneer u voor de Volkswagen Passat kiest kunt u deze als nieuwe auto of occasion kopen, maar ook het leasen van een Volkswagen Passat behoort tot de mogelijkheden. Bij de lease van een Volkswagen Passat betaalt u maandelijks een vast bedrag waarmee u de auto kunt gebruiken, eventueel verhoogd met extra kosten per kilometer. Er zijn verschillende aanbieders die een Volkswagen Passat lease mogelijk maken. Ook over het leasen van een Volkswagen Passat leest u meer op onze website.